Datalogic Streckkodsläsare QD2430

  • 1,205.00 SEK

-Denna produkt har utgått-Populariteten för 2D-imager har spridit sig över alla marknadssegment inom datainsamlingsindustrin.Nu, med billigare priser och p

Artikelnummer: utgått
Leverantör: Datalogic
Dela

-Denna produkt har utgått-

Populariteten för 2D-imager har spridit sig över alla marknadssegment inom datainsamlingsindustrin.

Nu, med billigare priser och praktiskt taget inga nackdelar med teknik för avläsning är 2D-imager mycket efterfrågade med funktioner som läsning från mobiltelefonskärmar och förberedda för framtida 2D-koder och läsningsbehov.

QuickScan ™ QD2400 2D-imager skapades speciellt för att tillgodose återförsäljarnas behov och tillgodose marknadens efterfrågan med enastående läs prestanda i nästan alla riktningar till ett överkomligt pris.

Eleganta designdetaljer införlivas i ett mindre, balanserat lätt hölje utan att offra Datalogics välkända hållbarhet.

QuickScan QD2400-imager är idealisk för applikationer på försäljningsstället (POS) och har ett nytt belysnings- och riktningssystem som utvecklats med den unika avsikten att minska operatörens visuella stress under de dagliga skanningsaktiviteterna.

Den består av en mjuk, mörkröd belysning i kombination med två blå LED-trianglar som pekar på den riktade streckkoden. Resultatet är ett exakt riktningssystem som bidrar till låg ögonutmattning men ändå möjliggör högsta effektivitet hos användaren.

QuickScan QD2400-imager läser typiska tryckta linjära streckkoder samt komplexa 2D-streckkoder som visas på skärmen av en mobil enhet eller kort. QD2400-imager ger en snabb, pålitlig genomsökning från en elegant och robust 2D-kamera. Bildteknik uppfyller eller överstiger produktiviteten jämfört med laserskannrar och ger ytterligare fördelar med lägre ägandekostnader och högre produktsäkerhet på lång sikt.


- Enastående snygghet.

- Riktningsläsning.

- Minskad visuell stress med LED-baserat siktsystem.

- Datalogics patenterade "Green Spot"

-teknologi för bra läst feedback.

- Avancerad optik för rörelsetolerans.

- Värd för nedladdningskapacitet redo.


AvkodningskapacitetKod 39, QR-kod, Aztec-kod, MicroPDF417, French Pharmacode, Postnet, PDF417, Data Matrix, PLANET, Austrialiensisk poststandard, Canadensisk poststandard, Kinesisk poststandard, Japansk poststandard, Kix (Nederländsk poststandard), Royal Mail, 4-stats postnummer, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional, GS1 DataBar Expanded Stacked, Swedish Post, GS1 DataBar Composites, GS1 DataBar Stacked, Portuguese Post
Bredd16.3 cm
Djup9.1 cm
EgenskaperDatalogic STAR Cordless System
FärgSvart
Gränssnitt1 x USB - Type A
Höjd4.1 cm
Luftfuktighet vid drift0 - 95 % (icke-kondenserande)
Max temperatur vid drift50 °C
Min temperatur vid drift0 °C
Service och support5 års garanti
SkanningslägeEnkelpass
Standarder som följsIEC 60950, UL 60950
TypStreckkodsskanner - handdator
Typ av gränssnittUSB
Typ av skanningselement2D-imager - Röd lysdiod
Vikt145 g
Våglängd för ljuskälla650 nm