Ze-M365 matt laminerad tape är kompatibel med ett brett utbud av Brother P-touch-märkmaskiner. Med lättläst vit text på svar tape och ett brett användningsområde i hemmet, på kontoret eller andra platser.

TZe365 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, vit på svart, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe-355 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, vit på svart, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe345 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, vit på svart, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

Märk mappar, USB-minnen, arkivskåp och förvaringslådor med Brother TZe-335 original vit på svart laminerad etikettape. Med TZe-335 etikettape får du hållbara etiketter som passar lika bra på kontoret som i hemmet.

TZe325 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på vit, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

Brothers TZe-tapekassetter har utvecklats för att fungera perfekt med P-touch märkmaskiner. De ger professionella etiketter som är designade för att vara länge.

TX355 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Vit på svart etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TX335 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Vit på svart etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TX315 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Vit på svart laminerad etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC395 är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, vit på svart, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.