Brother STe161 original stenciltape är avsedd att användas med Brother P-touch-märkmaskin. Tapen har ett termiskt känsligt skikt som maskerar bläck eller specialvätskor för direktmärkning av komponenter. Den icke-självhäftande tapen låter dig snabbt skapa stenciler av önskad längd, så att du får jobbet gjort på rätt sätt. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

STE-151 original stenciltape är framtagen för att användas med Brothers P-touch märkmaskiner. Den har ett värmekänsligt skikt som gör det möjligt för tryckprocessen som används av P-touch märkmaskiner för färg, vätskor eller kemikalier att passera genom tapen och skapa en stencil med den markerade texten, siffrorna eller streckkoden. Med den här icke självhäftande tapen kan du snabbt skapa stenciler i olika längder. Kompatibel med med P-touch etikettskrivare som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Brother STe141 original stenciltape är avsedd att användas med Brother P-touch-märkmaskiner. Tapen har ett termiskt känsligt skikt som maskerar bläck eller specialvätskor för direktmärkning av komponenter. Den icke-självhäftande tapen låter dig snabbt skapa stenciler av önskad längd, så att du får jobbet gjort på rätt sätt. Kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.