TZe-SL251 24 mm svart på vit självlaminerande Pro Tape är bland annat utvecklad för identifiering av nätverkskablar och har speciella
lim- och etikettegenskaper som säkerställer att dina etiketter sitter fast ordentligt på sladdar och kablar.
Kompatibel med utvalda P-touch-modeller som tar 24 mm och 36 mm TZe-tape

TZe-SL261, 36 mm svart på vit självlaminerande pro tape är bland annat utvecklad för identifiering av nätverkskablar och har speciella
lim- och etikettegenskaper som säkerställer att dina etiketter sitter ordentligt fast runt dina kablar och sladdar.
Kompatibel med utvalda P-touch-modeller som tar 36 mm TZe-tape.

Brother HSe-251, 23,6 mm, krympslang är speciellt avsedd för permanent märkning och identifiering av kablar och ledningar. Med ett krympförhållande på 2:1 rekommenderas HSe251, svart på vit, för kablar med diameter mellan 7,3 mm och 14,3 mm. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har HS- eller HSe-logotypen på kassettkåpan.

Brother HSe241, 17,7 mm, krympslang är speciellt avsedd för permanent märkning och identifiering av kablar och ledningar. Med ett krympförhållande på 2:1 rekommenderas HSe241, svart på vit, för kablar med diameter mellan 5,4 mm och 10,6 mm. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har HS- eller HSe-logotypen på kassettkåpan.

Brother HSe231, 11,7 mm, krympslang är speciellt avsedd för permanent märkning och identifiering av kablar och ledningar. Med ett krympförhållande på 2:1 rekommenderas HSe231, svart på vit, för kablar med diameter mellan 3,6 mm och 7,0 mm. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har HS- eller HSe-logotypen på kassettkåpan.

Brother original HSE221 krympslang 8,8 mm är framtagen för permanent märkning och identifiering av kablar och slangar. Med ett krympförhållande på 2:1, rekommenderas HSe221 för användning med kablar mellan 2,6 mm och 5,1 mm i diameter. Kompatibel med P-touch-etikettskrivare som visar HS- eller HSe-logotypen på kassettkåpan.

Brother original 5,8 mm HSe-211 krympslang är framtagen för permanent märkning och identifiering av kablar och slangar. Med ett krympförhållande på 2:1, rekommenderas HSe-211 svart på vit tejp för användning med kablar mellan 1,7 mm och 3,2 mm i diameter. Kompatibel med P-touch-etikettskrivare som visar HS- eller HSe-logotypen på kassettkåpan.

TZe-M261 matt laminerad tape är kompatibel med ett brett utbud av Brother P-touch-märkmaskiner. Tapen har lättläst svart text och har ett brett användningsområde i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

Denna etikettape, som är olaminerad, är perfekt för all typ av märkning, oavsett om det gäller kontoret, verkstaden eller i ditt hem. Brother TZeN251 tape är kompatibel med många av våra P-touch-märkmaskiner. Tapen går snabbt och enkelt att installera. Kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Etikettapen, som är olaminerad, är perfekt för all typ av märkning, oavsett om det gäller kontoret, verkstaden eller i ditt hem. Brother TZeN241 tape är kompatibel med många av våra P-touch-märkmaskin. Tapen går snabbt och enkelt att installera. Kompatibelt med P-touch-märkmaskinen som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Den här olaminerade etikettapen, är perfekt för all typ av märkning, oavsett om det gäller ditt kontor, din arbetsplats eller i hemmet. Brother TZe-N231 etikettape är kompatibel med flera av våra P-touch-skrivare och tapen är enkel att installera. Den fungerar med P-touch-etikettskrivare som visar TZ- eller TZe-logotypen på kåpan.

Brother original TZeN221, 9 mm etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den olaminerade, svart på vit, tapen är enkel att installera. Den är kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Den olaminerade tapend, är perfekt för all typ av märkning, oavsett om det gäller kontoret, verkstaden eller i ditt hem. Brother TZeN201 tape är kompatibel med flera av våra P-touch-etikettskrivare. Tapen går snabbt och enkelt att installera. Kompatibelt med P-touch-etikettskrivare som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX261 etikettape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZe-FX251 etikettape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledare, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX241 etikettape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Etikettape för framtagning av etiketter för lätt identifiering av kablar, sladdar och PVC-rör. Brother TZe-FX231 svart på vit etikettape har starkt lim och säkerställer att dina etiketter håller länge. Tapen är kompatibel med P-touch märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som annat cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX221 etikettape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX211 tape, svart på vit, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

TZeS261 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och vit. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

Med en patenterad laminerad yta har den här svartvita tapen tagits fram för att klara extrema förhållanden. Brother TZe-S251 original etikettape med stark fästförmåga fungerar utmärkt på metallskåp och andra ytor med textur. Tapen fungerar perfekt med P-touch märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotyp på kassettkåpan.

TZeS241 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Kassetten är särskilt mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och vit. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS231 etikettape är kompatibel med flera av Brother P-touch-märkmaskiner. Etikettapen är särskilt användbar tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och vit. Tapen är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS221etikettape är kompatibel med många Brother P-touch-etikettskrivare. Kassetten är mycket användbar tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och vit. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS211 etikattape är kompatibel med flera  Brother P-touch-märkmaskiner. Etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och vit. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZe261original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på vit, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

Skapa hållbara etiketter som är konstruerade för att klara extrema temperaturer, solljus, vatten, kemikalier och nötning med TZe-251 24mm svart på vit laminerad etikettape. Etikettapen är kompatibel med ett stort utbud av våra etikettskrivare. Med den här Brother original tapen är det enkelt att organisera i hemmet eller på kontoret.

TZe241 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade svart på vit tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe-231 original tapekassett fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Eftersom den laminerade tapen är svart på vit är texten lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

Den här original etikettapen är perfekt för all typ av märkning oavsett om det är på kontoret, arbetsplatsen eller hemma. TZe-221 etikettape är och kompatibel med flera av Brothers P-touch märkmaskiner.

TZe211 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade svart på vit tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

FLe-2511 svart på vit stansad etikett är enkel att använda, fäster snabbt och enkelt runt kabeln för tydlig flaggmärkning. Tapen är är framtagen för tydlig märkning av kablar och annan elektronisk utrustning.