TZeM921 har färgkombinationen svart på matt silver, vilket gör etikettapen perfekt för att skapa slagkraftiga etiketter för att framhålla viktig information som elsäkerhet eller för att märka inventarier. Den laminerade etikettapen lämpar sig för både inomhus- och utomhusbruk. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Visa dina etiketter lite kärlek med TZeMPSL31 etikettape. Etikettapen silver på spetsmönster är perfekt till pyssel, kort och presenter. Lamineringen garanterar att dina etiketter skyddas mot skada. Kompatibel med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Låt kreativiteten blomstra och sätt din egen personliga prägel på presenter, kort och pyssel med äkta Brother TZe-R951 satinband. Med TZe-R951 får du ett snabbt och pålitligt resultat i form av skarpa och professionella utskrifter. Kompatibel med P-touch märkmaskiner som har TZ- eller TZe logotypen på kassettskyddet.

Låt kreativiteten blomstra och sätt din egen personliga prägel på presenter, kort och pyssel med äkta Brother TZe-R931 satinband. Med TZe-R931 får du ett snabbt och pålitligt resultat i form av skarpa och professionella utskrifter. Kompatibel med P-touch märkmaskiner som har TZ- eller TZe logotypen på kassettskyddet.

Brother HGe-M951V5 high grade tape svart på matt silver erbjuder hög upplösning och snabb utskriftshastighet, vilket gör tapen till det perfekta verktyget för industrier som behöver skriva ut stora volymer.

 

Förpackning om 5 st.

Brother HGeM931V5 är ett högkvalitativt laminerad High Grade tape som erbjuder både hög upplösning och höghastighetsutskrift, vilket gör det till den perfekta lösningen för företag som behöver skriva ut stora mängder etiketter på kort tid.

 

Förpackning om 5 st.