TZe461 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, vit på genomskinlig, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe451 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på röd, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe441 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på röd, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe431 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade ,svart på röd, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe421 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på röd, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TX451 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på röd etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TX431 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på röd etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC491 är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, svart på röd, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC401 framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, svart på röd, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

Brothers TZe-tapekassetter har utvecklats för att fungera perfekt med P-touch märkmaskiner. De ger professionella etiketter som är designade för att vara länge.