TZe-SL651, 24 mm svart på gul självlaminerande Pro Tape är utvecklad för identifiering av nätverkskablar och har ett speciellt lim
som säkerställer att dina etiketter sitter ordentligt fast runt dina kablar och sladdar.
Kompatibel med utvalda P-touch-modeller som tar 24 mm och 36 mm TZe-tape

TZe-SL661 36 mm svart på gul självlaminerande pro tape är utvecklad för identifiering av nätverkskablar och har speciella
lim- och etikettegenskaper som säkerställer att dina etiketter sitter ordentligt fast runt dina kablar och sladdar.
Kompatibel med utvalda P-touch-modeller som tar 36 mm TZe-tape.

Brother original TZe661, svart på gul, 36 mm. Hitta ett brett sortiment av tillbehör, bläck, toner, etiketter och övriga produkter.

Brother TZe-FX651 24 mm svart på gul flexibel ID-tape är konstruerad för att identifiera kablar och rör. Tapen har ett speciellt lim som gör att etiketten kan lindas upprepade gånger runt en kabel eller fästas som en flagga.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX641 tape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZe-FX631 etikettape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX621 etikettape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Perfekt för att skriva ut märketiketter för kablar, ledningar, PVC-rör eller vad som helst som är cylindriskt. Det speciella häftämnet på Brother TZeFX611 etikettape, svart på gul, säkerställer att dina viktiga etiketter sitter kvar länge. Kompatibel med P-touch-märkmaskiner som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

TZES651 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är  mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och gul. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS641 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är mångsidigt tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och gul. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS631 etikettape är kompatibel med många Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är särskilt mångsidigt tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och gul. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS621 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. De laminerade etikettapen är särskilt mångsidigt tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och gul. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

Brother original TZe661, svart på gul, 36 mm. Hitta ett brett sortiment av tillbehör, bläck, toner, etiketter och övriga produkter.

TZe651 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade svart på gul tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe641 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade svart på gul tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe-631 original etikettape är kompatibel med ett brett sortiment av Brother P-touch märkmaskiner och mycket användbar eftersom den svarta och gula designen som gör etiketten lätt att läsa. Etikettapen är lika användbar hemma som på kontoret.

TZe621 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen tapen är användbar och lättläst i färgkombinationen svart på gul. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på arbetsplatsen.

TZe611 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på gul, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

FLe 2511 svart på gul stansad etikett är enkel att använda, fäster snabbt och enkelt runt kabeln för tydlig flaggmärkning. Tapen är framtagen för tydlig märkning av kablar och annan elektronisk utrustning.

Skapa slitstarka, lättlästa etiketter med Brother TX-651 original etikettape. Dina etiketter kommer synas väl tack vare den iögonfallande svart på gul tapen. Eftersom tapen är laminerad kommer den att hålla länge. Etikettapen är kompatibel med P-touch-etikettskrivare som har TX-logotypen på kassettkåpan.

TX641 är etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på gul etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TX631 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Den laminerade svarta på gul etikettapen kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TX621 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på gul etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TX-611 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på gul etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC691 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig tape som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, svart på gul, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC601 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig tape som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, svart på gul, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

Brothers TZe-tapekassetter har utvecklats för att fungera perfekt med P-touch märkmaskiner. De ger professionella etiketter som är designade för att vara länge.

Brother TZeC51 etikettape, svart på svart på fluorescerande gul, är perfekt för att framhäva viktig information, skriva ut varningsetiketter eller märka specialutrustning. Med TZeC51 säkerställer du att viktig utrustning hittas snabbt i en nödsituation. Kompatibelt med P-touch-märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Brother TZeC31 etikettape, svart på svart på fluorescerande gul, är perfekt för att framhäva viktig information, skriva ut varningsetiketter eller märka specialutrustning. Med TZeC31 säkerställer du att viktig utrustning hittas snabbt i en nödsituation. Kompatibelt med P-touch-etikettskrivare som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

Brother HGe651V5 är en  laminerad High Grade-tape som erbjuder både hög upplösning och höghastighetsutskrift, vilket gör det till den perfekta lösningen för företag som behöver skriva ut stora mängder etiketter på kort tid.

 

Förpackning om 5 st.

Brother HGe631V5 laminerad High Grade-tape erbjuder både hög upplösning och höghastighetsutskrift, vilket gör det till den perfekta lösningen för företag som behöver skriva ut stora mängder etiketter på kort tid.

 

Förpackning om 5 st.