Brother etikettape, svart på genomskinlig matt, 12 mm är perfekt för all typ av märkning på kontoret, arbetsplatsen eller i hemmet. Lämpar sig utmärkt för att märka mappar, arkivlådor och arkivskåp.

TZES151 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och genomskinlig. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS141 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och genomskinlig. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS131 etikettape är kompatibel med många Brother P-touch-märkmaskin. Den laminerade etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och genomskinlig. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZeS121 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen är mångsidig tack vare den lättlästa färgkombinationen svart och genomskinlig. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på jobbet, liksom i andra sammanhang.

TZe161 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på genomskinlig, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe151 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på genomskinlig, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe141 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, svart på genomskinlig, tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe-131 original svart på genomskinlig laminerad etikettape är kompatibel med ett brett sortiment av Brother P-touch-skrivare. Etikettapen är mycket praktisk med dess tydliga svarta design och lämpar sig därför både i hemmet och på arbetsplatsen.

TZe121 original etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade svart på genomskinliga tapen är lättläst och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe111 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen tapen är användbar och lättläst i färgkombinationen svart och genomskinlig. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på arbetsplatsen.

TX151 är etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Den laminerade svart på genomskinlig etikettapen kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TX141 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på genomskinlig etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TX-131 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. Tapen ger dig etiketter som håller. Svart på genomskinlig etikettape kan användas var som helst och överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TCM91 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, svart på genomskinlig, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

Brother HGe151V5är en laminerad High Grade tape som erbjuder både hög upplösning och höghastighetsutskrift, vilket gör det till den perfekta lösningen för företag som behöver skriva ut stora mängder etiketter på kort tid.

 

Förpackning om 5 st.

Brother HGe131V5 är en laminerad High Grade tape som erbjuder både hög upplösning och höghastighetsutskrift, vilket gör det till den perfekta lösningen för företag som behöver skriva ut stora mängder etiketter på kort tid.

 

Förpackning om 5 st.