24 mm bred, guld på svart laminerad tape, 8 m.

Brothers TZe-tapekassetter har utvecklats för att fungera perfekt med P-touch märkmaskiner. De ger professionella etiketter som är designade för att vara länge.

TZe344 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, guld på svart, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe334 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, guld på svart, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TC301 är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, guld på svart, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

Låt kreativiteten blomstra och sätt din egen personliga prägel på presenter, kort och pyssel med äkta Brother TZe-R354 satinband. Med TZe-R354 får du ett snabbt och pålitligt resultat i form av skarpa och professionella utskrifter. Kompatibel med P-touch märkmaskiner som har TZ- eller TZe logotypen på kassettskyddet.

Låt kreativiteten blomstra och sätt din egen personliga prägel på presenter, kort och pyssel med äkta Brother TZe-R334 satinband. Med TZe-R334 får du ett snabbt och pålitligt resultat i form av skarpa och professionella utskrifter. Kompatibel med P-touch märkmaskiner som har TZ- eller TZe logotypen på kassettskyddet.