Håll koll på barnens kläder genom att använda praktisk märkning med Brother original TZeFA4 tygtape 18 mm blå på vit. Tapen har den kvalitet som krävs för att etiketterna ska tåla både tvätt och torkning – samt att den enkelt kan läsas med blå på vit design. Kompatibel med P-touch märkaskniner med med TZ eller TZe logotyp.

Håll ordning på barnens kläder genom att märka dem med den här praktiska 12 mm TZE-FA3 strykbara tygtapen. Som en Brother original produkt garanterar TZe-FA3-tapen att hålla samma kvalitet , tvätt efter tvätt plus att med blå på vit utformning är dina etiketter lätta att läsa. Kompatibel med P-touch märkmaskin som har TZ- eller TZe-logotypen på kassettkåpan.

TZe133 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, blå på genomskinlig, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe263 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade, blå på vit, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe253 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, blå på vit, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe243 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, blå på vit, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TZe233 etikettape är kompatibel med flera Brother P-touch-märkmaskiner. Den laminerade etikettapen tapen är användbar och lättläst i färgkombinationen blå på vit. Etiketterna är praktiska såväl hemma som på arbetsplatsen.

TZe223 etikettape fungerar perfekt med Brother P-touch märkmaskiner. Den laminerade, blå på vit, tapen är lätt att läsa och passar för märkning i hemmet, på kontoret eller andra arbetsplatser.

TC293  är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, blå på vit, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.

TC203 etikettape är framtagen för att klara extrema temperaturer och miljöer. En mångsidig produkt som ger dig etiketter som håller. Etikettapen, blå på vit, kan användas överallt, oavsett om det är hemma, på kontoret eller på andra arbetsplatser.